dijous, 10 de juny del 2010

Encara no t'has decidit? Aquest dissabte Manifestació 12J!

Que fas aquest dissabte?
Encara no t'has decidit? 
Tots a la Manifestació!!!


Marxa cap al Parlament de Catalunya
AUTODETERMINACIÓ ÉS DEMOCRÀCIA
Dia 12 de juny a les 18.00 h per:
  1. Donar suport a les consultes populars sobre la independència;
  2. Mostrar el nostre rebuig absolut a qualsevol tribunal que vulgui decidir el nostre futur;
  3. I reclamar amb força el dret a l'autodeterminació del poble català perquè som una nació i perquè autodeterminació és democràcia.
Per l’autodeterminació, la democràcia, el treball i la solidaritat!
  • 18.00 h - Inici de la marxa (plaça Urquinaona seguint per Via Laietana, Marquès Argentera, entrada al Parlament, Passeig de Lluís companys.
  • 19.30 h - Concert a l'Arc de Triomf: Dekrèpits, El Poble que canta, Jaume Arnella, Mont Plans, Montserrat Carulla, Òscar Intente, Pep Sala, Titot amb David Rossell i La Porta dels Somnis. Presenta: Gerard Sessé.

 Si no sabeu com assistir-hi o no vau estar a temps d'apuntar-vos al bus que muntaven els companys d'Aitona, us adjuntem el contacte dels companys de l'Ateneu Popular Plana d'Urgell

Des de l'Ateneu Popular Plana d'Urgell ens adherim a aquesta iniciativa i per aquest motiu posem a disposició de tothom qui estigui interessat en assistir-hi el servei de transport, des de Mollerussa fins a Barcelona per 5€ per persona.

Per fer la reserva contacteu amb nosaltres a través d'aquesta adreça o per telèfon al 675789007, indicant les vostres dades i el número d'assistents.

La sortida es farà davant de la Seu de l'Ateneu Plana d'Urgell (C/ Camí del Palau, 11 - Mollerussa) a 2/ 4 de 3 de la tarda.

Ens hi veiem




Share/Save/Bookmark

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada