divendres, 4 de juny del 2010

Mobilització 12J

Mobilització a Barcelona
el dia 12 de juny a la tarda

  • 18.00 h - Inici de la Marxa cap al Parlament
  • 19.30 h - Concert a l’Arc de Triomf: Dekrèpits, El Poble que CantaEscalivada, Jaume Arnella, Oscar Intente, Pep Sala i Titot
  • 22.00 h - Acte central de campanya a la plaça de l’Església de Cornellà

A la primera pancarta, "Autodeterminació és democràcia", hi aniran representants de les diverses consultes. Al darrere s'hi situaran representants de les consultes amb la pancarta del nom de la població... decideix (les pancartes s’han de dur fetes). Les pancartes de cada població es deixaran davant del Parlament.

A la segona pancarta, "Per l'autodeterminació, la democràcia, el treball i la solidaritat", hi aniran representants de les entitats i persones conegudes. Tot seguit hi aniran els batlles i regidors. Després hi anirà qui vulgui, tant a nivell personal com en bloc.

Les persones que vinguin amb autocar haurien de ser deixades i recollides a Passeig de Sant Joan - Gran Via. Haurien d’arribar cap a les 17.00 h per començar la marxa a les 18.00 h, ben puntuals. Com que és una marxa anirem força ràpid per arribar al Parlament. Els qui no vagin a Cornellà han de tenir en compte que el concert acabarà a quarts de deu. L’acte de Cornellà es preveu que acabi a la una de la matinada.

A l’Arc de Triomf hi haurà una carpa per a inscriure's al Cens català per poder votar al referèndum d’autodeterminació definitiu.

ADHESIONS:
Plataforma pel Dret de Decidir

Share/Save/Bookmark

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada