dimecres, 24 de febrer del 2010

NECESSITEM VOLUNTARIS!



Des de la plataforma Almacelles decideix hem habilitat aquest bloc per tal de fer-vos sabedors de les activitats que durem a terme i tenir-vos informats del dia a dia de la plataforma.


Ens agradaria que aquest bloc servis a més com a eina de comunicació entre la plataforma i els lectors, de forma que us pugueu expressar, preguntar dubtes i sobretot participar. Tots els vostres comentaris seran molt ben rebuts i que us animem a participar!


Tenim previst fer activitats per tal de difondre la data que es celebra la consulta popular a la nostra vila i fomentar-ne la participació. Per això, vosaltres sou el factor més important. Necessitem de la vostra ajuda perquè hi ha molta feina a fer.


Podeu participar de diverses maneres:

  • Fent-vos voluntaris, de manera que ens podeu ajudar a organitzar activitats, xerrades,... Només cal que deixeu les vostres dades en el formulari adjunt.

  • Ajudant-nos econòmicament. Organitzar aquesta consulta requereix de material com paperetes, cartells. Hi ha diverses maneres de fer-ho. En properes entrades us n'informarem.
  • Fent difusió de la plataforma i dels objectius que perseguim: organitzar un referèndum i fomentar-ne la participació. És molt senzill, només cal que ho comenteu amb els amics, els expliqueu que fem, el que publiquem al bloc o al Facebook. Ajudeu-nos a fer xarxa!
  • Ajudeu-nos amb els vostres comentaris de manera que puguem organitzar actes que siguin del vostre interès, resoldre dubtes que tingueu o millorar el bloc, la organització o qualsevol cosa que penseu.
Participeu-hi, tots sou benvinguts!!!!
Share/Save/Bookmark

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada